Servicii - Transpunem viziunea ta digitală în realitate prin servicii profesionale de web design și development.

Într-o eră digitală în rapidă evoluție, ne mândrim cu abilitatea de a aduce inovația și expertiza la un loc, transformând ideile tale într-o platformă online impresionantă.

 • Design Web Personalizat. Creăm design-uri unice și captivante care reflectă esența brandului tău, asigurându-te că vizitatorii rămân interesați și angajați.
 • Dezvoltare Web. Construim site-uri robuste și adaptabile, optimizate pentru toate dispozitivele, fie că sunt desktop-uri, tablete sau telefoane mobile.
 • Soluții E-commerce. Dezvoltăm soluții de comerț electronic eficiente care să îți crească vânzările și să îmbunătățească experiența clienților.
 • Mentenanță și Suport. Suntem alături de dvs. pe întreg parcursul vieții digitale a afacerii. Oferim asistență, actualizări și intervenții rapide ori de câte ori este necesar.

Procesul nostru - Cum lucrăm la Online Webdesign

Suntem dedicați eficienței și optimizării resurselor noastre pentru a oferi cea mai buna valoare clientilor noștri. Modul principal prin care realizăm acest lucru este prin perfecționarea și adaptarea proiectelor esențiale pe care le-am dezvoltat în ultimul deceniu.

Etapa de Descoperire

În etapa de descoperire, ne concentrăm pe înțelegerea profundă a viziunii și așteptărilor clienților noștri. Adoptăm o abordare consultativă, ascultând cu atenție și punând întrebări pertinente pentru a dezvălui nevoile reale și oportunitățile afacerii dvs.

Fiecare proiect este unic, iar pentru a obține cele mai bune rezultate, ne implicăm în studii aprofundate de piață și analize concurențiale. Aceasta ne permite să identificăm tendințele emergente și să formulăm strategii care plasează afacerea dvs. în avantaj.

În final, ne asigurăm că soluțiile noastre de design și dezvoltare web sunt aliniate perfect la obiectivele dvs. strategice, creând o fundație solidă pentru succesul online.

Inclus în această etapă

 • Chestionare detaliate
 • Studii de fezabilitate
 • Concepte demonstrative
 • Audit strategic

Dezvoltarea

După o planificare și proiectare detaliată în etapele anterioare, intrăm în faza esențială de construcție. Aici, viziunea dvs. începe să prindă viață. Utilizând cele mai recente tehnologii și practici din domeniul dezvoltării web, echipa noastră de specialiști se dedică transformării conceptelor în realități digitale funcționale.

Comunicarea este cheia în această etapă. Menținem o legătură constantă cu clienții noștri, oferind actualizări regulate și având discuții constructive pentru a ne asigura că proiectul se îndreaptă în direcția dorită. Eventualele ajustări sunt realizate rapid și eficient pentru a păstra integritatea designului și funcționalitatea.

Testarea riguroasă este o componentă esențială a etapei de construcție. Fiecare element al site-ului este verificat și re-verificat pentru a ne asigura că funcționează perfect pe toate dispozitivele și în toate browserele. Aceasta include testarea vitezei, securității și a compatibilității, garantând că site-ul dvs. este gata să ofere o experiență de neegalat utilizatorilor săi.

Frecvența cu care Online Webdesign ne-a trimis actualizări ne-a făcut să ne gândim că poate au un robot dedicat pentru asta!

Major Istvan, Kinetoflex

Livrare

După ore îndelungate de planificare, proiectare și construcție, a sosit momentul culminant: livrarea proiectului. Aceasta este etapa în care toate eforturile noastre converg pentru a prezenta un produs finit, gata să aducă valoare afacerii dvs.

În faza de livrare, punem la dispoziția dvs. soluția completă, optimizată și testată. Ne asigurăm că transferul de cunoștințe are loc fără probleme, oferindu-vă toate informațiile necesare pentru a vă familiariza cu noua platformă și pentru a o gestiona cu ușurință.

Chiar și după finalizarea oficială a proiectului, ne dedicăm asigurării unei tranziții fără cusur. Suportul nostru post-lansare este acolo pentru a vă ajuta să depășiți orice obstacol și pentru a răspunde tuturor întrebărilor. Obiectivul nostru este ca fiecare client să se simtă încrezător și împăcat cu soluția livrată, gata să obțină rezultatele dorite.

Inclus în această etapă

 • Testare. Pentru a asigura că totul funcționează fără probleme și în conformitate cu specificațiile, fiecare caracteristică și funcționalitate a site-ului este supusă unor teste riguroase. Aceasta include testarea funcțională, testarea de compatibilitate pe diferite dispozitive și browsere, precum și testarea de securitate pentru a proteja site-ul de eventuale amenințări.
 • Infrastructură. Stabilim o infrastructură solidă și scalabilă pentru site-ul dvs. Folosind cele mai recente tehnologii și platforme, ne asigurăm că site-ul nu doar că funcționează perfect acum, dar este și pregătit pentru creșterea viitoare. Aceasta implică configurarea serverelor, optimizarea bazei de date și implementarea de soluții de cache pentru performanțe superioare.
 • Suport. Înțelegem importanța asistenței continue. De aceea, oferim suport tehnic în timpul și după finalizarea etapei de construcție. Echipa noastră răspunde rapid la orice întrebări sau probleme care pot apărea, asigurându-se că site-ul dvs. rămâne în condiții optime de funcționare.

Valorile noastre - Îmbinarea fiabilității cu inovația

La Online Webdesign, suntem atenți la tendințele și tehnologiile emergente, adoptând cele mai relevante pentru a oferi soluții inovatoare și robuste clienților noștri.

 • Atenție la detalii. Începem orice parteneriat cu o personalizare meticuloasă a designului, asigurându-ne că logo-ul și culorile tale sunt reprezentate corect și eficient pe platformă.
 • Eficiență. Ne mândrim cu respectarea termenelor limită, garantând livrarea în timp a proiectelor, datorită echipei noastre dedicate și fluxului de lucru optimizat.
 • Adaptabilitate. Fiecare afacere este unică, și ne străduim să personalizăm soluțiile pentru a se potrivi perfect cu nevoile tale specifice.
 • Încredere. Ne mândrim cu relațiile pe termen lung pe care le construim cu clienții noștri. Pentru noi, fiecare proiect este o parteneriat, și ne dedicăm 100% succesului fiecărui client.
 • Loialitate. Ne mândrim cu relațiile pe termen lung pe care le construim cu clienții noștri. Pentru noi, fiecare proiect este o parteneriat, și ne dedicăm 100% succesului fiecărui client.
 • Inovație. Suntem mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și metode pentru a ne asigura că soluțiile noastre sunt întotdeauna la avangarda industriei web.

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Contact