Studiu de caz - Debit Credit: Transformare digitală cu Online Webdesign

Debit Credit, o firmă de contabilitate de top, a căutat o soluție pentru reînnoirea prezenței online, care să reflecte modernitatea și eficiența serviciilor sale

Client
Debit Credit SRL - debitcredit.ro
Anul
Serviciu
Dezvoltare Web, Logo Design, Hosting

Soluția Implementată

Echipa Online Webdesign a optat pentru crearea site-ului folosind NextJS și TailwindCSS, alegând un hosting modern pentru performanțe de vârf. Această combinație de tehnologii a fost aleasă datorită flexibilității, vitezei și capabilității de a oferi o experiență de navigare fluidă și rapidă, care să încarce instantaneu pe orice dispozitiv.

Designul site-ului a fost gândit să fie "mobile-first", recunoscând importanța accesului facil de pe dispozitive mobile în lumea digitală de astăzi. Acest lucru a asigurat că site-ul este optimizat pentru o gamă largă de ecrane, de la telefoane la tablete și desktop-uri, fără a sacrifica calitatea sau performanța.

Logo-ul Debit Credit a fost de asemenea reimaginat, primind un aspect modern și simplificat care să complementeze noua identitate vizuală a site-ului. Designul sleek și modern subliniază angajamentul Debit Credit către inovație și profesionalism în domeniul contabilității.

Rezultatele

Noul site web și logo-ul au fost primit extrem de bine de către Debit Credit, marcând un pas important în modernizarea și optimizarea prezenței online a companiei. Clientul a fost impresionat de viteza site-ului și de abordarea orientată către mobil, care îmbunătățește accesibilitatea și experiența utilizatorilor.

Feedback-ul pozitiv din partea utilizatorilor a confirmat că obiectivul de a oferi o experiență de navigare superioară, îmbinând estetica modernă cu funcționalitatea avansată, a fost atins cu succes. Site-ul reflectă acum valorile și profesionalismul Debit Credit, consolidându-și poziția pe piața de contabilitate printr-o imagine proaspătă și contemporană.

Concluzii

Proiectul realizat de Online Webdesign pentru Debit Credit demonstrează puterea tehnologiilor web moderne în crearea de site-uri web rapide, responsive și estetic plăcute.

Alegerea NextJS, TailwindCSS și hostingul modern au fost esențiale în atingerea obiectivelor de viteză și eficiență, asigurând că Debit Credit își poate servi clienții într-un mod mai eficient și accesibil.

Ce am făcut:

  • Dezvoltare web (Next.js, TailwindCSS)
  • Logo Design
  • Hosting

Colaborarea cu echipa Online Webdesign a fost o experiență extraordinară pentru noi la Debit Credit. De la început până la sfârșit, profesionalismul, creativitatea și dedicarea lor au depășit toate așteptările noastre. Noua noastră prezență online, îmbunătățită prin designul modern al site-ului și reîmprospătarea logo-ului, ne-a consolidat brandul. Viteza impresionantă a site-ului și abordarea mobile-first au fost exact ceea ce căutam pentru a ne adapta la cerințele actuale ale pieței. Mulțumim, Online Webdesign, pentru că ați adus viziunea noastră la viață cu atâta măiestrie și pasiune.

Tischler Judit, Debit Credit SRL
Mai mult trafic
75%
Incarcare paginii
5x
pret lunar hosting
-50%
Optimizat pentru mobil
100%

Alte studii de caz

Debit Credit: Transformare digitală cu Online Webdesign

Debit Credit, o firmă de contabilitate de top, a căutat o soluție pentru reînnoirea prezenței online, care să reflecte modernitatea și eficiența serviciilor sale

Citește mai mult

Un website de top pentru Kinetoterapie

Kinetoflex, un cabinet de kinetoterapie recunoscut, a venit la noi cu nevoia de a-și îmbunătăți prezența online și de a reflecta profesionalismul și calitatea serviciilor lor printr-un site web modern și eficient.

Citește mai mult

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Contact