Studiu de caz - Transformarea afacerilor locale printr-o prezență digitală puternică

În era digitală, afacerile locale din România se confruntă cu provocarea de a fi descoperite online și de a construi o relație de încredere cu clienții.

Client
Servicii Romania - serviciiromania.ro
Anul
Serviciu
Deszvoltare web, Web design, Branding, SEO

Provocarea

Deși internetul oferă nenumărate oportunități, multe firme locale nu au resursele sau cunoștințele pentru a-și extinde vizibilitatea online. Obiectivul a fost de a oferi un spațiu unde acestea pot prezenta cu mândrie serviciile și valorile lor, sporind încrederea potențialilor clienți.

Soluția

Am dezvoltat o platformă intuitivă, ușor de utilizat, unde firmele pot adăuga profilul lor online. Mesajul "Fă-ți afacerea cunoscută online!" a fost central în dezvoltarea noastră, subliniind importanța unei prezențe online solide într-o lume digitală.

Rezultate notabile

  • Credibilitate sporită: Un profil online completat corect oferă firmei mai multă credibilitate în ochii clienților.
  • Vizibilitate crescută: Firma devine mai vizibilă online, ajutând la atragerea unui public mai larg și la creșterea numărului de clienți.
  • Reputație solidă: Prin prezentarea serviciilor și valorilor, firmele pot construi și menține o reputație digitală puternică.
  • Încredere crescută: Clienții pot avea încredere în firmele care au un profil online detaliat și actualizat.

Concluzie

Colaborarea cu 'Servicii Romania' a demonstrat puterea unei prezențe digitale bine construite pentru afacerile locale. Platforma oferă acum o cale pentru firmele din România să își extindă orizonturile și să interacționeze cu clienții într-un mod mai autentic și eficient.

Viteza de Încărcare
-120%
Conversii Crescute
25%
Vizualizări de Pagină
+80%
  • NextJs
  • Strapi
  • CMS

Alte studii de caz

Debit Credit: Transformare digitală cu Online Webdesign

Debit Credit, o firmă de contabilitate de top, a căutat o soluție pentru reînnoirea prezenței online, care să reflecte modernitatea și eficiența serviciilor sale

Citește mai mult

Un website de top pentru Kinetoterapie

Kinetoflex, un cabinet de kinetoterapie recunoscut, a venit la noi cu nevoia de a-și îmbunătăți prezența online și de a reflecta profesionalismul și calitatea serviciilor lor printr-un site web modern și eficient.

Citește mai mult

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Contact