Studiu de caz - Transformarea afacerilor locale printr-o prezență digitală puternică

În era digitală, afacerile locale din România se confruntă cu provocarea de a fi descoperite online și de a construi o relație de încredere cu clienții.

Client
Servicii Romania
Anul
Serviciu
Deszvoltare web, Web design, Branding, SEO

Provocarea

Deși internetul oferă nenumărate oportunități, multe firme locale nu au resursele sau cunoștințele pentru a-și extinde vizibilitatea online. Obiectivul a fost de a oferi un spațiu unde acestea pot prezenta cu mândrie serviciile și valorile lor, sporind încrederea potențialilor clienți.

Soluția

Am dezvoltat o platformă intuitivă, ușor de utilizat, unde firmele pot adăuga profilul lor online. Mesajul "Fă-ți afacerea cunoscută online!" a fost central în dezvoltarea noastră, subliniind importanța unei prezențe online solide într-o lume digitală.

Rezultate notabile

  • Credibilitate sporită: Un profil online completat corect oferă firmei mai multă credibilitate în ochii clienților.
  • Vizibilitate crescută: Firma devine mai vizibilă online, ajutând la atragerea unui public mai larg și la creșterea numărului de clienți.
  • Reputație solidă: Prin prezentarea serviciilor și valorilor, firmele pot construi și menține o reputație digitală puternică.
  • Încredere crescută: Clienții pot avea încredere în firmele care au un profil online detaliat și actualizat.

Concluzie

Colaborarea cu 'Servicii Romania' a demonstrat puterea unei prezențe digitale bine construite pentru afacerile locale. Platforma oferă acum o cale pentru firmele din România să își extindă orizonturile și să interacționeze cu clienții într-un mod mai autentic și eficient.

Viteza de Încărcare
-120%
Conversii Crescute
25%
Vizualizări de Pagină
+80%
  • NextJs
  • Strapi
  • CMS

More case studies

Un website de top pentru Kinetoterapie

Kinetoflex, un cabinet de kinetoterapie recunoscut, a venit la noi cu nevoia de a-și îmbunătăți prezența online și de a reflecta profesionalismul și calitatea serviciilor lor printr-un site web modern și eficient.

Citește mai mult

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Contact