Proiectele Noastre - Soluții dovedite pentru probleme reale.

Descoperiți modul în care am transformat viziunea clienților noștri în realitate prin dezvoltare web inovatoare. Aceste studii de caz evidențiază abordarea noastră unică, expertiza și dedicarea în a oferi soluții web de vârf pentru afacerile din diferite domenii.

Studii de Caz

Kinetoflex

Dezvoltare Web, CMS

Un website de top pentru Kinetoterapie

Kinetoflex, un cabinet de kinetoterapie recunoscut, a venit la noi cu nevoia de a-și îmbunătăți prezența online și de a reflecta profesionalismul și calitatea serviciilor lor printr-un site web modern și eficient.

We developed a custom CMS to power their blog with and optimised their site to rank higher for the keywords “Gary Vee” and “Tony Robbins”.

Cu ajutorul 'Online Webdesign', site-ul Kinetoflex a prins viață exact așa cum ne-am dorit. Design-ul impresionant și funcționalitatea fără greșeli demonstrează profesionalismul echipei. Sunt foarte mulțumit de rezultat și recomand cu încredere serviciile lor.

Major Istvan, Fondator Kinetoflex

Servicii Romania

Deszvoltare web, Web design, Branding, SEO

Transformarea afacerilor locale printr-o prezență digitală puternică

În era digitală, afacerile locale din România se confruntă cu provocarea de a fi descoperite online și de a construi o relație de încredere cu clienții.

'Servicii Romania' a venit la noi cu dorința de a schimba această realitate și de a crea o platformă unde firmele pot crește vizibilitatea și credibilitatea lor în mediul online.

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Contact